Min favoritgenre

Detta blir mitt första inlägg på den här bloggen så kommer börja med att välkomna alla hit! I detta inlägg kommer jag att skriva om ett av mina största intressen, musik. Mer specifikt min favoritgenre, det jag alltid sätter på när jag vill koppla av och njuta. Jag kommer också att dela med mig av ett par av mina favoritartister från den genren, hoppas ni kommer att gilla den och vem vet, kanske några av er kommer att hitta en ny favoritartist!

Country musik 

Min favoritgenre är alltså country, det är bara något med det som känns så äkta och ärligt. Det är den här slags musiken som jag har växt upp med och det har såklart mer värde av mig bara baserat på nostalgi och minnen. Nu ska jag dela med mig av mina två favoritartister!

Johnny Cash

Den första är min absoluta favorit och jag kan starkt rekommendera alla att gå och lyssna på Johnny Cash direkt!. Han sjöng om kriminella (”Folsom Prison Blues”), han giggade i fängelser (hans At Folsom-fängelse och At San Quentin levande LP) och han övervann en otäck narkotika vana. Det är otroligt att han till och med infiltrerade grunge-eran med ett avskalat folkdikt-ljud, med tillstånd av rock producenten Rick Rubin, vilket gjorde rocklåtar, som Nine Inch Nails ”” Hurt ”-ljud, desto mer klippande, tack vare hans kraftfulla baryton. Men samtidigt kunde han sjunga vackra kärlekslåtar med sin fru, June Carter Cash, och leda en familjevänlig konstrevy för ABC-TV, som han märkte med landets mest kända hälsning: ”Hej, jag är Johnny Cash.” Hans inverkan var så extraordinär att när president Bill Clinton tog emot honom vid Kennedy Center Honors, förklarade han, ”[Cash] har gjort countrymusik inte bara för vårt land utan för hela världen.”

Carrie Underwood

Den andra är den mest uppenbara för mig, American Idols fjärde säsong vinnare var en shoo-in från början, med Simon Cowell som förklarade henne den garanterade segern tidigt – men till och med han insåg förmodligen aldrig hur långt hon ’ d ta hennes talang. Hennes kraftfulla röst och flickor intill dörren tillför både vikt och tillgänglighet för tidiga singlar som låt-gå-låt-Gud-hymnen ”Jesus, ta hjulet”, men det var uppenbarelsen för hennes dåliga sida på 2005: s hämnd avtal ” Before He Cheats ”som älskade henne till pop fans. Underwood är en legitim Nashville-crossover, men en med löfte och beröm att utveckla genren och behålla sina rötter – hon har varit medlem i Grand Ole Opry sedan 2008. Det är ingen sträcka att föreställa sig att hon var den första reality-vinnaren som någonsin har införts i landets Hall of Fame.

Det var mitt första inlägg här, jag hoppas verkligen att ni gillade det och om ni vill läsa flera liknande texter som denna så är det bara att höra av er. Vi ses i nästa inlägg!