Mina favorithörlurar

Som ni vet vid det här laget älskar jag verkligen musik och att det är min största passion,så i detta inlägg tänker jag dela med mig av mina favorit hörlurar för olika tillfällen (ja jag har flera som jag använder). Så här kommer jag alltså att skriva lite om vad det är för hörlurar, vad det är jag tycker är bra med dom och i vilka tillfällen jag använder dom. Låt oss nu börja med det första paret hörlurar!

Sony WH1000XM3 Wireless Headphones

Sonys aktivt brusreducerande över öronen version är definitivt ett av dom bästa hörlurarna du kan köpa, speciellt för det priset. Hörlurarna har en attraktiv design, komplett med skrymmande öronkåpor som håller öronen bekväma under långvarig användning. Och med hjälp av brusreducering kan de hjälpa dig att eliminera omgivningsbuller för att ge dig mer ljud klarhet och en generellt mer tilltalande ljudupplevelse.  Sonys hörlurar levereras med enastående batteritid på 30 timmar. Och med en funktion som kallas Snabb uppmärksamhet kan du snabbt täcka en en sida av hörluren med handen för att stänga av ljud och höra vad folk kan säga till dig. Och hörlurar fungerar med Amazon Alexa, vilket ger smart-funktioner. Det jag gillar med dom här hörlurarna är ljudkvaliteten, batteritiden och brusreduceringen. Jag använder dessa när jag ska på längre resor, till exempel om jag åker tåg, eller flyger. Efter som att dom är väldigt stora och jobbiga att ta med om man inte har en större väska så använder jag dom inte när jag är ute på stan eller andra vardagliga ärenden, dom funkar dock också väldigt bra hemma även om det finns bättre alternativ för det. Om du inte är intresserad av att köpa flera par hörlurar och alltid har en väska med dig var du än går där du får plats med ett par hörlurar så skulle det vara ett bra val att köpa dom här men inte det bästa enligt mig utan det kommer att vara nästa paret hörlurar på denna lista! Jag betalade 3190 kr för dom här hörlurarna och jag tycker helt klart att det var värt det!

Sony WF-1000XM3 True Wireless Earbuds

Dessa är ännu ett par från Sony men denna gången ett par in-ear. Med tanke på att det fortfarande är sällsynt att få brusreducerande i trådbundna öronsnäckor, är det faktum att Sony lyckats packa det i ett par som är trådlösa väldigt imponerande. Det beror på att Sony WF-1000XM3 lyckas erbjuda en nivå av brusreducerande som är oerhört bra för ett par öronsnäckor – de kommer inte att erbjuda samma isolering som ett par hörlurar med över-öron design, men det är väldigt bra ändå. Dessa är inte bara de bästa snygga trådlösa öronsnäckorna på marknaden, utan de kombinerar också allvarliga brusreducerande teknik med pumpande musikalitet. Om du inte vill ha besväret med att bära full storleks hörlurar är de ett övertygande alternativ. Batteriets livslängd är över genomsnittet, och det kompakta laddnings fodralet är också ganska smått och får lätt plats i en ficka. Nya uppdatering har ständigt förbättrats och har skapat volymkontroll till själva knopparna samt stöd för Amazon Alexa. Dessa har allt som den större varianten har men är mycket smidigare att ta med sig och får lätt plats i fickan eller en liten väska. Ljudkvaliteten är väldigt jämförbar och jag personligen föredrar ljudet på dom här speciellt när man kan byta ut silikon pluggarna så att dom passar perfekt. Dom är dock inte lika bra på brusreducering och har inte lika bra batteritid som den större varianten så av dom anledningarna använder jag dom inte när jag ska ska åka på längre resor. Dessa är perfekta om du ska göra vardagliga ärenden ute på stan och i dom tillfällena är det alltid som jag använder. Men som jag skrev is slutet av dom förra hörlurarna, om du bara vill köpa ett par hörlurar är dessa utan tvekan det bästa valet. Jag betalade 1990 kr för dom här hörlurarna och det är ett helt sjukt bra pris för det man får, bästa värdet helt klart!

Bowers & Wilkins PX7 Wireless Headphones

Nu har vi kommit till det sista paret hörlurar som jag vill rekommendera idag, denna gången av Bowers & Wilkins. Om du letar efter klassledande trådlösa, brusreducerande hörlurar och du är Bowers & Wilkins PX7 väl värda att överväga. Med sofistikerad brusreducerande, mycket förbättrad ljudkvalitet jämfört med som andra på den här listan så är detta ett väldigt bra alternativ för att få ut det mesta från musiken. Plus. de packar aptX Adaptive för förbättrad stabilitet mellan hörlurarna och din enhet, liksom högkvalitativ (24-bitars) streaming aptX HD. Dessa hörlurarna är lite av ett lyx alternativ och är definitivt inte ett måste för att lyssna på musik, det jag gillar med dom här är att det är betydligt bättre ljudkvalitet och därför använder jag dom oftast bara om jag vill sitta hemma och lyssna på musik men dom funkar även utmärkt för längre resor och är därför lyxversionen av Sonys över-öron variant. Jag betalade 4398 kr för dom här och som jag skrev är denna lite av ett lyx alternativ så om du inte är redo att lägga dessa extra pengar för dom så rekommenderar jag någon sv Sony varianterna. Jag tycker däremot att den förbättrade ljudkvaliteten är värt det högre priset!

Det var min lista av hörlurarna som jag använder mest när jag vill lyssna på musik, kommer nog att göra en till lista med hörlurar som jag använder i andra tillfällen som när jag kollar på film, spelar och tränar så håll utkik efter det!